Translate this page

  Powered by Google TranslateTranslate

Kan ik u voor een specifiek fotoproject aanspreken?

Als u een mooi idee hebt, een leuke fotogelegenheid weet of kan bieden, een project waar foto's een verrijking kunnen zijn; dan wil ik er zeker van horen! 

Ik kijk uit naar gelegenheden om foto's met een verhaal te creëren,  of om anderen met mijn foto's te helpen om hun verhaal te vertellen.

Wat zijn uw prijzen?

Ik ben een hobbyfotograaf zonder commerciële belangen. In principe neem ik dus geen geld voor het fotograferen.  Een portretfotosessie zou plaatsvinden op basis van het principe TFP/TFCD*.

Aan de andere kant neem ik me dan ook de vrijheid om te kiezen op welke aanvraag ik inga. We komen dan samen met een wederzijds interesse. Ik drag dan graag bij tot bijvoorbeeld de tot de illustratie van een project of de opbouw van een modelportfolio.

Kan ik u ook voor commerciële foto's vragen? Bijvoorbeeld voor pasfoto's of huwelijksreportages?

Neen.
Daarvoor zal u zeker een geschikte commerciële fotograaf in uw omgeving vinden.

Kan ik prints van uw foto's krijgen?

Mocht u interesse hebben aan prints van mijn foto's, neem dan contact met me op.

Licentie: mag ik uw foto's gebruiken?

Ja, onder bepaalde voorwaarden. Ik publiceer mijn foto's op het internet onder de Creative Commons License CC BY-NC 4.0. Dat betekent dat u mijn foto's met naamsvermelding en voor niet-commerciële doeleinden gratis mag gebruiken. Meer details over deze licentie leest u hier. Het spreekt vanzelf dat ik graag op de hoogte wil gehouden worden over het gebruik van mijn foto's.

* TFP/TFCD

TFP/TFCD betekent "Time for Prints/Time for CD". 
Powered by SmugMug Owner Log In

Original text